Lauantai Surfing, 23. joulukuuta 2017

Hyvä santa, olen ollut erittäin suuri tänä vuonna.
Iloinen ??? Jouluaattona ??? aatto. Kaksi paljon enemmän nukkuu kunnes valtava päivä. No … yksi paljon nukkua minulle sekä Fam, koska juhlimme 24. päivänä. Pysymme ylös keskiyöhön, syödä, hengailla, avoimia lahjoja, sitten siirrä noin yhden tai kaksi, vaikka viime vuonna lähetin kuin 10:30, lol! Se voi myös tapahtua uudelleen. Katsotaan.

Melko pian lyömme tien sekä ajamisen niin paljon kuin punaistuulettomuudet, jotka ovat aivan Oregonin rajan eteläpuolella, jossa muutamia El Hubin puolella kotitalouden asuu. Olen jo kaksinkertainen ja kolminkertainen tarkastettu laukun varmistaakseni, että pakatun luotettavan nukelen rêve de Miel sekä Metropolitan Decay Lip Balms (täytyy rullaa, jossa on varmuuskopio tilanteessa) sekä paljon enemmän kuin riittävä Body Lotion – Kaksi valtava L: n, Lip Balm sekä Lotion – Reddingin jälkeen, kun taas ihana järvien ja henkeäsalpaavat näkymät lumipeitteiseen Mt. Shasta etäisyydellä, on niin kuiva ja kylmä nyt. Minun sopimukseni sattuu vain uskoen siitä, joten minulla on paksut kerrokset kahdesta valtavasta olen henkilölleni missä tahansa tarjotun ajan.

MAINOS

Välilehtien ensisijainen PET-sitter on yli vähän, samoin kuin olen kuullut huhuja, jotka välilehdet aikovat ottaa puolelleni sänkyyn sekä kynsiäni silkki tyynyliina, kun olen mennyt … Tämä saattaa olla puhtaasti oletus, mutta se tekee kuitenkin Melu, kuten jotain, jonka hän olisi “Syy usein, että hän on pienikokoinen, jopa lomien aikana! En ole tuuletin, kun hänen paholaisensa käyttää Prada puolella tulee ulos, mutta mitä aiot tehdä?

Oh, olen todella valmis lahjapakkauksen viime yönä, mikä on hienoa minulle, koska olen normaalisti työntämällä kaiken menetelmän alas lankaan, todella napauttaa lahjoja juuri ennen keskiyötä, joten se on saavutus. Vauhti vaiheet, eikö?

Lauantai Surfing: Jotkut asiat, jotka saivat silmäni tällä viikolla

Avid käsi-pesu harrastaja minusta ihmettelee, jos hänen on lopetettava antibakteerisen saippuan hyödyntäminen?

Aiot haluat “hehkua sitä”, kun näet Lancômen nykyisen korostinpaletin.

Kun haluat kaikki yhden pyyhkäisyn kerman varjot …

Um … Onko joku muu laskea sekunneja ylös, kunnes kaikki loma lahja sarjat menevät myyntiin joulun jälkeen? Koska nämä caudalie sekä l’occitane näyttävät jumalalliselta!

Mitkä näistä kulttivalintatuotteista ovat hype?

Ymmärsitkö, että Igari on punastunut tyyli, jossa keskittynyt kirkas väri asetetaan korkealle poskipulle?

Onko tämä keinotekoinen turkki Jenny-of-the-lohkokerrosta (huutaa vuoteen 2002) todella keinotekoinen fake fur?

Maukas näköinen huulipunat Sephora Collection Line (on kutsuttu brunssi päivämäärä, kuinka söpö!)

NYX: llä on uusi rivi napsauttamalla Matte huulipunat.

… ja niin myös Laura Mercier!

Makeup helppoa, sparkly loma näyttää

Robin Fenty’s (saatat ymmärtää hänet Rihanna) Uusi huulipunat sisältävät sävyn nimeltä PMS, joka on epäilemättä vaatimus elämässäni ASAP.

Takaisin päivällä, pukeutunut aamulla oli vaarallista, tämän naisten historian mukaan, joka poltti kuolemaan syttyvissä mekkoissa.

MAINOS

Miten lomasi viikonloppu tulee? Juhlitko joulua? If you do, does your household do it on Christmas Eve, or the day of? If you don’t celebrate Christmas, have a terrific weekend too. I’d like to hear what you’re doing. jutellaan pian.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Published by vhtjv

Categories: Uncategorized

Leave a Reply