Maanantai-kysely: Mikä oli suurin meikki / kauneus saavutus 2017, samoin kuin mitä suurimmat valituksen tavoitteet 2018?

Suurin meikki / kauneus saavutus tuli lopulta meikkiä, kun se ei ole täysin miettimässä sitä koko vuoden 2016 aikana, samoin kuin siinä, että siinä selvitetään, että voisin tehdä meikkii melko lyhyellä määrällä aika (se on mahdollista!).

Koska ennen viime vuonna olisin aina ollut päätäsi, jotta voisin tehdä upea meikki – samoin kuin ymmärrän, että upea on subjektiivinen termi – Kuitenkin hämmästyttäviä kulmia, silmiä, perusominaisuuksia Huulet, sen oli oltava tämä monimutkainen, aikaa vievä prosessi, joka tarvitsi kaksi tuntia mahdollisimman vähän, koska se on juuri sitä, kuinka kauan se aina vei minut.

MAINOS

Mutta viime vuoden varhain tarkistin jotain Sir John (@sirjohniofficial), joka on yksi meikki sankareistani. Hän tekee näistä aliarvioituja, tyylikkäästi luonnollisesti samanaikaisesti glam näyttää, että iskee mieleni, samoin kuin hän totesi, että yksi niistä asioista, jotka avusti hänen ammatinsa varhain oli totuus, että hän oli nopea ja saattaa saada meikkiä malleja erittäin nopeasti nopeasti .

Joten pohjimmiltaan aina kun laitoin meikki viime vuonna, annoin itselleni 15-20 min max tehdä mitä ilme oli, onko se jotain olennaista mennä kirjastoon tarinan ajan tai glam kanssa ripset ja kaikki . Annoin itselleni 20 minuuttia, samoin kuin se oli minun leikkaus.

Löysin, että minulla on vielä paljon oppia, mutta nyt voin tehdä paljon meikkiä 20 minuutissa. paljon enemmän kuin voisin ennen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muutamia asioita todella auttoivat. Ensimmäinen asia, samoin kuin uskon, että se on suurin asia, että huomasin etsimään mahdollisuuksia integroida tuotteita, sekä katsella tuotteita ehkä menetelmässä, jota et yleensä näe niitä perinteisesti Youtube-videoissa , where it’s all step by step, where you do foundation first, then you do concealer, then powder, as well as you put whatever around your face.

Joten nyt, kun haluan käyttää raskaampaa kattavuutta, joskus sekoitan peitevoideani säätiöön pelastamaan itseäni askeleen sijaan, että he soveltaisivat molempia erikseen.

Lisäksi huomasin, että Bronzer on yllättävän joustava. Löysin, että voin vain hyödyntää Bronzerin posket lämmittämään ihoa, lisää rakennetta, vaikka en ole valtava muotoilu henkilö, niin kuin voin välttää punastusta. Bronzer menee pitkälle, samoin kuin minäkin ehdotti Bronzerin hyödyntämistä rypytysvärinä, jota ymmärrän, että olen puhunut ennen, samoin kuin Mac mineralisoida skinfinish antamassa minulle aurinko! on minun nykyinen fave ja on ollut pitkään. Heillä on satiini viimeistely, joten ne näyttävät valoa ja eivät näytä tasaiselta, mikä myös tarkoittaa, että sinun ei tarvitse viettää pysyvästi yhtä hyvin kuin päivä, samoin kuin he eivät näytä super jauhemaiselta tai raskas. Plus, pannu kestää ikuisesti. Minulla on ollut pannu minun aurinko! Vuosien ajan, ja olen tuskin laita siihen.

Tiimalasi tekee myös yhtä nimeltä Tiimalasin ympäröivä valaistus Bronzer säteilevässä valossa, joka on pieni bitti shinaer kuin Mac mineralisaatio skinfinishes, joten kun haluan katsoa ylimääräisiä hehkuja ja terveellisiä, se on bronzer, jota käytän.

Also in the time-saving vein, however with a great deal of complex looks, gradients are a huge offer — the shifts from one color into the next, light to dark, that type of thing. Suuri aika, näet, että ne tehdään monenvaiheisen prosessin hyödyntämisen, jossa on hienoja yksityisiä luomivärejä saumattomasti sekaisin toisiinsa. Yksi asia, jonka huomasin viime vuonna sekä tehdä koko ajan nyt, että voit hyödyntää täsmälleen samaa mustaa lyijykynää, jonka kiristät, samoin kuin ajaa sitä pitkin ripsien linjaa … Minä vain sen puolivälissä Ulkokulma keskipisteeseen. I’ll do a thin line — not as well much, since if I do as well much, it’s as well much to contend with. Sitten tuodaan reunat harjalla. Sitten otan kerman varjo tai kermainen lyijykynä eri värillä – jotain kevyempää, kuten taupe, kulta tai pronssi – sekä tehdä paksu linja kaikki menetelmä ylimmän ripsien läpi, sisäpuolelta the outer corner, so it’s layered on top of that black. then I’ll blend whatever together with my finger, as well as I’ll have that look of that gradient without a great deal of challenging doohickery.

Note: If you aren’t a neutrals person, you can likewise do this with colors. Like, you might do a darker purple for your liners, as well as then a lighter purple for your cream, so black doesn’t have to be in the picture. It’s more about the idea of utilizing a darker liner with a lighter, creamier pencil or eyeshadow.

What are you biggest appeal goals for 2018?

I’m still nowhere close to being Sir John, however I would like to be able to do my own level of glam looks in thetäsmälleen sama määrä aikaa hän voi tehdä.

Oh, Gosh, olen kokeillut sitä muutaman kerran … en voi tehdä sitä vielä, mutta se ei tarkoita, etten pääse sinne. Haluan tehdä ulkonäkö, jonka hän tekee tähdillä sekä postitse Instagramissa, mutta haluan tehdä heidät itselleni 20 minuutissa, haha.

En ymmärrä, jos se on mahdollista. Se on yliluonnollinen aika, kuitenkin ehkä 30 minuuttia? Haluan näyttää, että 30 minuutissa (!). Se on yksi vuoden 2018 tavoitteista.

Haluan myös löytää tarkalleen, miten tehdä erilaisia ​​kampauksia, eikä aina putoaa täsmälleen samat rannan aallot, kuten ehkä enemmän asioita punosten kanssa … Se on kaikki mitä minulla on tähän mennessä.

Oh, samoin kuin tämä on niin pieni, mutta en ole koskaan voinut työskennellä sitä. Haluaisin selvittää tarkalleen, miten soveltaa yksityisiä vääriä ripsiä (se on todella vaikeaa!), Koska mieluummin näyttää. Uskon, että se näyttää luonnollisemmalta kuin täysi nauha. Olen yrittänyt sitä ennen (ja minä epäonnistui, lol!). En ymmärrä mitä teen väärin, joten se on yksi niistä asioista, joita haluan selvittää.

MAINOS

Entä sinä? Mikä oli suurin meikki / kauneus saavutus 2017, samoin kuin suurimmat valituksen tavoitteet vuodelle 2018?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

Published by vhtjv

Categories: Uncategorized

Leave a Reply